Klar for et krafttak?

I Lillehammer-regionen finnes mange gode hjelpere til å bistå lokalt næringsliv med å utvikle bærekraftige forretningsmodeller. Rådgiverne i Lillehammer-regionen Vekst er et godt sted å starte, uansett hvor stor eller liten ideen eller problemstillingen din er. Kanskje blir du loset videre til Skåppå, som hjelper gründere og etablerte bedrifter i utviklingen av selskapet, og bistår med prosjektledelse i større utviklingsprosjekter. 

Lillehammer-regionen Vekst har et godt samarbeid med blant andre Visit Lillehammer, næringsforeninger, Høgskolen i Innlandet, Innlandet fylkeskommune og Innovasjon Norge. Sammen skal vi hjelpe deg og din bedrift med grønn omstilling, skape flere arbeidsplasser og gjøre regionen attraktiv og relevant for både tilflyttere og de som allerede bor og studerer her.

Se opptak fra konferansen “Den smarte grønne dalen 2022"

“Den smarte grønne dalen” er Gudbrandsdalens viktigste møteplass for bærekraftig utvikling. Her kan du se opptak fra konferansen “Den smarte grønne dalen”, arrangert på Rudi Gard 9. juni 2022.

Denne gangen tok Den smarte, grønne dalen utgangspunkt i deltagerne selv – hvordan kan du som driver næring i regionen gå fra ord til handling? Hvordan man selv kan utnytte de nye forretningsmulighetene som det grønne skiftet bringer med seg. Det ble arrangert arbeidsverksted der man kunne begynne, eller fortsette, på arbeidet med å rigge sin virksomhet for en mer bærekraftig framtid.