Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Om oss

Lillehammer-regionen består av kommunene Lillehammer, Gausdal og Øyer, og huser 40 000 innbyggere. Interkommunalt politisk råd er en pådriver i utviklingen av regionen, og består av regionens ordførere, opposisjonspolitikere og to fylkespolitikere. Lillehammer-regionen Vekst er regionens næringsutviklingsapparat og jobber for næringsutvikling og tilflytting.

Møte i Hub\'en

Lillehammer-regionen Vekst

Vi jobber for næringsutvikling og tilflytting i Lillehammer, Gausdal og Øyer. Her finner du Strategisk næringsplan for Lillehammer-regionen. Besøk Lillehammer-regionen Vekst i Hub LHMR – midt i Lillehammer sentrum.

null

Interkommunalt politisk råd

Interkommunalt politisk råd skal være en pådriver i utviklingen av Lillehammer-regionen, både gjennom tildeling av utviklingsmidler og politisk og administrativt påtrykk i saker av stor betydning for regionen.

yoga på nevelfjell

Den lille forskjellen

Vi løfter frem det som gjør regionen vår unik! Med “Den lille forskjellen” deler vi små og store ting som gjør det ekstra bra å bo og arbeide her. Du kan også bidra med det som er den lille forskjellen for deg!

Hanne Maren Kristensen var konferansier på Næringsdriv 2023

Næringsdriv 2023

Næringsdriv er en halvdagskonferanse for alle som er interessert i innovasjon og entreprenørskap. Her får vi suksesshistorier og statusoppdateringer fra spennende bedrifter i regionen.