Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Jobb med IT i Lillehammer-regionen

Lillehammer-regionen har et stort IT-miljø med mange spennende arbeidsplasser. Her kan du bli kjent med noen av bedriftene du kan jobbe hos.

Eidsivas kontor på Fakkelgården i Lillehammer

Eidsiva

Med 1200 ansatte fordelt på tre virksomhetsområder i ett konsern, er Eidsiva et av Norges største regionale energi- og telekomselskap, som leverer samfunnsviktige tjenester til nær én million kunder i Innlandet. Her forteller to av Eidsivas ansatte hvordan deres hverdag er på tvers av konsernet.

Logoen til Ikomm i utsiktsbilde med nordlys

Ikomm

Ikomm er en totalleverandør av IKT-tjenester til sine eierkommuner og andre kunder i offentlig og privat sektor. Ikomm dekker hele verdikjeden fra konsulent- og rådgivningstjenester til drift og på-stedet tjenester. Les mer om hvordan det er å jobbe i Ikomm her!

Ansatte i Norkart med logo

Norkart

Norkart er en norsk programvare- og dataleverandør som utvikler løsninger med mål om å bidra til en enklere hverdag for innbyggere, næringsliv og det offentlige. Med landets mest komplette datavarehus for geografisk informasjon, har Norkart uendelige muligheter for å skape samfunnsnyttige verktøy.

Bakgrunnsbilde med logoen til Advania

Advania

Advania leverer sikkerhetstjenester og produkt- og driftstjenester innen IT. I 2022 etablerte de en egen avdeling på Lillehammer for å være tettere på kunder og samarbeide med andre aktører innen IT og cybersikkerhet i Lillehammer-regionen.

Entur sin app

Entur

Entur er en ledende aktør innen kollektivsektoren med et stort avdelingskontor på Lillehammer. Bli bedre kjent med Entur her!

Kaffepause i arbeidshverdagen

Andre IT-bedrifter

I Lillehammer-regionen har vi mange små IT-bedrifter, globale selskaper med lokale kontorer og en rekke større aktører med avdelinger som jobber med programvareutvikling og annen IT-relatert virksomhet. Mange av disse er ute etter ny kompetanse. Ta en titt!