Norkarts kunder er alt fra kommuner og offentlige aktører, til private bedrifter som arkitekter, eiendomsmeglere og byggebransjen, og de lager i tillegg digitale selvbetjeningsløsninger for innbyggere. Et eksempel på dette er blant annet Norges eneste digitale byggesøknadsløsning for privatpersoner, ebyggesok.no.

60 medarbeidere på Lillehammer

Norkart består av over 200 ansatte, som jobber med alt fra programvareutvikling, kunstig intelligens, konsulent og support, forretningsutvikling, UX, markedsføring og salg. Norkart har per dags dato fem kontorer i Norge: Oslo, Lillehammer, Bergen, Kristiansand og Trondheim – og jobber godt på tvers av kontorene innen de forskjellige fagfeltene.

Lillehammer-avdelingen har rundt 60 medarbeidere og jobber i all hovedsak med løsninger rettet mot det offentlige. Her dekkes det meste innen kommunalteknikk, som brann og feiing, renovasjon, eiendomsskatt, gebyr og vann og avløp. Over 350 kommuner og interkommunale selskaper i Norge bruker KOMTEK, som er programvareløsningen Norkart har utviklet. Via KOMTEK kreves det blant annet inn mer enn 20 milliarder kroner i årlige eiendomsgebyr. 

Stor takhøyde og faglig interesse

Norkart er en innovasjonsbedrift som er tidlig ute med å ta i bruk ny teknologi, og har et stort utviklermiljø på Lillehammer. Arbeidsmiljøet preges av en aktiv delingskultur, med stor takhøyde og faglig interesse. Farten er høy i denne bransjen, og et godt miljø og videreutvikling – uansett hvor du befinner deg i din karriere – er avgjørende for å kunne lykkes sammen.

Norkart eies av Ferd AS og de ansatte i Norkart. Ferd er et familieeid investeringsselskap som er eid av femte og sjette generasjon Andresen. For Ferd dreier verdiskaping seg om mer enn bare finansiell avkastning. Det handler også om å bidra positivt til vekst og utvikling for samfunnet og omgivelsene vi er en del av, og at vi skal gjøre det på en måte som underbygger bærekraftmålene.

Vil du vite mer om jobbmulighetene i Norkart?

Her kan du se ledige stillinger i Norkart, og connect gjerne med Norkart på deres karrieresider om du er interessert i å vite mer om jobbmulighetene eller ønsker å sende en åpen søknad. 

Les mer om Norkart på deres nettsider, og følg bedriften på Facebook, LinkedIn og Instagram for oppdateringer.