Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Bo og leve her

Drømmer du om å flytte ut av storbyen? Vil du finne en god balanse mellom jobb, fritid og familieliv?Da anbefaler vi deg å flytte til Lillehammer-regionen.

Lillehammer_panoramae

Bli kjent med nabolagene!

Har du lyst til å flytte til Lillehammer-regionen, og lurer på hvor du vil trives best? Les mer om nabolagene i Øyer, Gausdal og Lillehammer. 

utsikt over lillehammerregionen

Regionen for ambisiøse livsnytere

Ønsker du en jobb der du får utviklet deg, kombinert med en fritid der det er kort vei til opplevelsene som gir påfyll? I Lillehammer-regionen kan du faktisk få i pose og sekk.

Mari og hvitveis

Det gode familielivet

Du putter minstemor i sykkelvogna og sykler til barnehagen. Fem minutter etterpå henger du jakka over knaggen på kontoret. 

Silje Nergaard i Lillehammer kirke i 2020. Foto: Dølajazz/Samuel Andersen

Opplev kulturbyen Lillehammer

De mange arrangementene – store og små – gjør Lillehammer-regionen spennende å bo i og å komme til. Her er noe av det du kan oppleve i regionen.

Skitur i solnedgang kan være den lille forskjellen!

Hvorfor flytte til Lillehammer-regionen?

Vi våger å påstå at Lillehammer-regionen er Norges beste region å bo og leve i. Her får du det beste fra flere “verdener”. Alt i en region sentralt beliggende på Østlandet, med gode kommunikasjonsforbindelser både nasjonalt og internasjonalt.

yoga på nevelfjell

Vi løfter frem det som gjør regionen vår unik

Gjennom “Den lille forskjellen” skal vi fortelle historiene om menneskene, stedene, arrangementene og bedriftene som gjør vår region til et ekstra bra sted å bo, leve og arbeide. Vi håper du vil bidra med det som er den lille forskjellen for deg!

Kakao er den lille forskjellen

Betraktninger fra en innflytter

Når livskvalitet teller ble Lillehammer et naturlig valg. Byen og regionen har så mye å by på. Men i tillegg oppdaget jeg så mange andre små detaljer i hverdagen som for meg utgjør “den lille forskjellen…”