Flere spennende arbeidsplasser – og kort vei dit

Vil du nyte flere sider av livet, uten å gå på akkord med jobbambisjonene dine, og tenker at dette ikke lar seg forene? Vel, da bør du vende blikket mot Lillehammer-regionen!

Eidsivas kontor på Fakkelgården i Lillehammer

        Eidsiva er en viktig arbeidsplass. 

I Lillehammer-regionen har vi en stor bredde i private bedrifter og offentlige virksomheter med karrieremuligheter for høykompetente arbeidstakere. Det jobbes også hardt for å legge til rette for dem som går med en gründeridé i magen. De fleste blir overrasket over mangfoldet i regionens næringsliv. Og det aller beste er at regionen er så kompakt at du fint kan bo der du vil og ha full tilgang til et spennende, urbant arbeidsmarked i regionsenteret Lillehammer. 

Du kan for eksempel bo landlig på et småbruk i Gausdal eller Øyer og jobbe i en spennende og utviklingsorientert IT-bedrift, Høgskolen i Innlandet, sykehuset eller kanskje et advokatkontor i Lillehammer sentrum. Les mer her dersom du er ute etter jobb i regionen og ikke glem å følge oss på LinkedIn.

Ta en titt på filmen under og finn ut hvordan det er å jobbe hos en av regionens store IT-bedrifter, Norkart!

Mangfold av bokvaliteter og gode opplevelser

I Lillehammer-regionen har vi et mangfold av ulike boområder og boligtyper. Her kan du lese mer om de ulike nabolagene i regionen.

Bilde som viser utsikt over sentrum i Lillehammer.

Vi har en god blanding av ærverdig og sentrumsnær trehusbebyggelse og nye og flotte leilighetskomplekser midt i Lillehammer sentrum. Litt lenger unna regionsenteret finner du både veletablerte og nyere boligfelt med gode kommunikasjonsforbindelser og gardsbruk av ulik størrelse. Det opp til deg å velge hva slags bokvaliteter akkurat du foretrekker.

Uansett hvor i regionen du bor har du nærhet til de gode opplevelsene i hverdagen. Fjellet og de fine turområdene, løypene og alpinanleggene ligger rett utenfor stuedøra. 

Du kan besøke en av de mange koselige kafeene eller restaurantene i Norges mest sjarmerende og livlige gågate, eller en av regionens spennende kulturinstitusjoner. Og helgene i Lillehammer-regionen er teppelagt med kultur- og idrettsarrangementer av nasjonalt og internasjonalt format, som du kan oppleve som publikum eller deltaker. Det er ingen grunn til å kjede seg i Lillehammer-regionen! Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, så får du informasjon om ting som skjer i regionen og får vite mer om hverdagen her – enten du allerede bort her eller vurderer å flytte hit.

En fin dag i gågata på Lillehammer.

Du behøver ikke velge!

I Lillehammer-regionen trenger du ikke velge mellom en spennende jobb med karrieremuligheter, og tid og rom til å nyte gode opplevelser i hverdagen. Her er det ingenting som heter at du ikke kan få i både pose og sekk, for det er nettopp det du gjør. Det er den lille forskjellen.

       Yoga på Nevelfjell

Bilde som viser at i Lillehammer-regionen har man fine turmuligheter rett utenfor døra.

Natur og stillhet rett utenfor døra.