Tilskudd fra næringsfondene bevilges i tråd med de prioriterte satsingsområdene i den gjeldende regionale næringsplanen. Strategisk næringsplan for Lillehammer-regionen finner du her, sammen med kontaktinformasjon til Lillehammer-regionen Vekst. Spør oss gjerne dersom du lurer på noe!

Næringsfond Lillehammer

Lillehammer kommune disponerer årlig 450 000 kroner i næringsfondet. Det er søknadsfrist to ganger i året – på våren og på høsten. Neste søknadsfrist 1. mars 2024. Søknadene behandles i Formannskapet så snart som mulig etter fristens utløp. Søknadsskjema og mer informasjon finner du på Lillehammer kommunes nettsider. 

Næringsfond Øyer

Øyer kommune legger vekt på økt sysselsetting og samarbeid, i tillegg til tiltak for kvinner og ungdom. Din bedrift eller organisasjon kan for eksempel søke midler til bedriftsutvikling, investeringer, innovasjon og nyskaping, elelr samarbeidsprosjekter. Søknader om tilskudd fra fondet kan fremmes hele året og behandles fortløpende. Les mer og søk via regionalforvaltning.no.

For næringsdrivende innenfor landbruk i Øyer kommune er det landbruksfondet som er det aktuelle fondet.  .

Næringsfond Gausdal

Bedriften eller tiltaket du søker om penger til skal bidra til et mer økonomisk, sosialt og/eller klima- og miljømessig bærekraftig næringsliv i Gausdal. Det er løpende behandling av søknader til næringsfondet i Gausdal, så har du en god ide bør du ikke vente for lenge med å søke. Les mer om Gausdal kommunes næringsfond og hvordan du søker på kommunens nettsider.

Få veiledning av våre næringsrådgivere!

Vit at du alltid kan ta kontakt med Lillehammer-regionen Vekst dersom du trenger hjelp til å oppstart eller videreutvikling av din bedrift. Vi jobber med å utvikle regionens næringsliv og en av våre ambisjoner er å gjøre oppstarten enklere for deg som skal starte for deg selv, samt hjelpe etablerte bedrifter på veien videre. Her i regionen finnes flere gode hjelpere som kan bistå deg i ulike faser av idé- og bedriftsutvikling, helt uavhengig av om du ønsker å søke støtte fra næringsfondet eller ikke. Registrer deg her, så tar vi kontakt med deg!