Her på www.lillehammer.no finner du informasjon om det å bo og leve, jobbe og studere, samt drive næring i regionen. Her har vi samlet lenker det er fint å kjenne til som ny innbygger. 

Ønsker du informasjon om kommunenes tjenester, finner du det på:

Nederst på kommunenes nettsider finner du linker til kommunenes sosiale medier, hvor det postes nyttig informasjon for deg som innbygger.

Vi i Lillehammer-regionen er også aktive i sosiale medier og på vår Instagram: @lillehammer_regionen kan du bli bedre kjent med det regionen har å tilby. 

Familie

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her og få nyttig informasjon rett i innboksen:


Ta kontakt om du lurer på noe!

Dersom du lurer på noe som ny innbygger i regionen, kan du ta turen innom servicetorget i din nye kommune. Du kan også ta kontakt med oss i Lillehammer-regionen Vekst på e-post eller sende en melding i sosiale medier.

Vi håper du vil trives på ditt nye hjemsted!

Nyttige lenker

Bo og leve

Fritid

Jobb og næringsliv

Tilflyttertreff

Vi vurderer å arrangere treff for nye innbyggere i regionen, der man kan møtes og bli kjent med sitt nye hjemsted og andre nye innbyggere. Er dette noe du kunne tenke deg å delta på? Registrer deg i dette skjemaet dersom du vil kontaktes på e-post når et arrangement er planlagt. Du kan også komme med innspill til innholdet i treffene.

Facebook-grupper:

Savner du noe i denne oversikten? Gi oss en tilbakemelding!