Det er sikkert mange ting du setter pris på ved å bo i Lillehammer-regionen. Som nærheten til gode naturopplevelser, blåbærene rett utenfor døra, den fine sykkelturen til jobb, den koselige stamkafeen, den faste joggerunden i skogen eller de hyggelige naboene. Kanskje tenker du ikke over alt i hverdagen, men tar du deg tid til å summere opp, vil du nok finne at alle de små tingene til sammen har mye å si for hvorfor du har valgt å bo her. 

“Den lille forskjellen” er historier om mennesker, steder, arrangementer og bedrifter som gjør regionen vår til et ekstra bra sted å bo, leve og arbeide. Vi ønsker å løfte frem alle detaljene som til sammen utgjør den store forskjellen og til syvende og sist er grunnen til at vi bor her. 

 

Hva er “Den lille forskjellen” for deg?

Bidra gjerne med det som er den lille forskjellen for deg! Er det en nabo, et sted, en fotballtrener, en kollega eller kanskje et arrangement? Ved å dele det som er den lille forskjellen for deg kan du gi noen et klapp på skulderen, og samtidig bidra til intern stolthet og positiv oppmerksomhet utenfor regionen. 

Slik gjør du

Bruk #lilleforskjellen og tagg @lillehammer_regionen når du deler bilder og filmer på Instagram. Har du en åpen konto blir innleggene dine synlige for alle som søker på #lilleforskjellen. Dersom du tagger oss når du deler noe i historien din, blir det mulig for oss å dele det videre i vår egen historie, slik at enda flere ser det. Last gjerne ned filtrene våre og bruk dem i innholdet ditt. Se denne filmen for et eksempel på hvordan du kan bruke dem.

Om du vil vise kommunetilhørighet kan du bruke #mittøyer, #mittgausdal eller #mittlillehammer. 

Bruk #lilleforskjellen også på Facebook! Der heter vi Lillehammer-regionen og du kan tagge oss i innleggene dine der også. Vi håper du vil bidra!

Og du, har du tips om noen eller noe du mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Send oss en melding! Her kan du besøke oss på facebook og her er vår Instagramkonto.