person på huske på balbergkampen med utsikt

Det er sikkert mange ting du setter pris på ved å bo i Lillehammer-regionen. Som nærheten til gode naturopplevelser, blåbærene rett utenfor døra, den fine sykkelturen til jobb, den koselige stamkafeen, den faste joggerunden i skogen eller de hyggelige naboene. Kanskje tenker du ikke over alt i hverdagen, men tar du deg tid til å summere opp, vil du nok finne at alle de små tingene til sammen har mye å si for hvorfor du har valgt å bo her. 

Med “Den lille forskjellen” ønsker vi å løfte frem alle detaljene som til sammen utgjør den store forskjellen og til syvende og sist er grunnen til at vi bor her.

Hva er “Den lille forskjellen” for deg?

Vi kommer til å dele gode historier og hverdagsøyeblikk fra regionen vår, og håper at også du vil vise hva som er den lille forskjellen for akkurat deg. Er det en nabo, et sted, en fotballtrener, en kollega eller kanskje et arrangement? Ved å dele det som er den lille forskjellen for deg kan du både gi noen et velfortjent klapp på skulderen, og samtidig bidra til intern stolthet og positiv oppmerksomhet utenfor regionen. 

Slik gjør du

Bruk #lilleforskjellen og tagg @lillehammer_regionen når du deler bilder og filmer på Instagram. Da blir innleggene dine synlige for alle som søker på #lilleforskjellen. Dersom du tagger oss når du deler noe i historien din, blir det mulig for oss å dele det videre i vår egen historie, slik at enda flere ser det. Begge deler krever at du har en åpen konto. Last gjerne ned filtrene våre og bruk dem i innholdet ditt.

Om du vil vise kommunetilhørighet kan du bruke #mittøyer, #mittgausdal eller #mittlillehammer. 

Bruk #lilleforskjellen også på Facebook! Der heter vi Lillehammer-regionen og du kan tagge oss i innleggene dine der også. Vi håper du vil bidra!

Og du! Har du tips om noen eller noe du mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet? Send oss en melding! Her kan du besøke oss på facebook og her er vår Instagramkonto.