Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
ikon

Næringsliv

I Lillehammer-regionen har vi en stor bredde av offentlige virksomheter, med høyskole, sykehus, kommunene og Cyberforsvaret som store kompetansearbeidsplasser. Vi har også et mangfoldig privat næringsliv i vekst. Bransjer som handel, reiseliv, bygg og anlegg, IKT og landbruk står sterkt.

Last ned strategisk næringsplan for Lillehammer-regionen her.

Hub LHMR er et co-working space midt i Lillehammer sentrum

Samarbeid og fellesskap

Lillehammer-regionen er liten nok til at du raskt får oversikt over hvem som kan hjelpe deg opp og fram. Samtidig stor nok til at du finner mange interessante miljøer, som du kan være en del av eller som kan hjelpe deg.

Vekstbedriften Ment med ministerbesøk

En region for utvikling og vekst

Stort sett alle små og store steder i Norge ønsker å tilrettelegge for at bedrifter skal vokse og utvikle seg. Lillehammer-regionen er ikke nødvendigvis bedre enn andre, men vi har noen lovnader som gjør oss sikre på at vi kan hjelpe deg på veien. Og som vi mener vil utgjøre den lille forskjellen for deg.

Presentasjon Eirik

Næringsarealdatabase for Lillehammer-regionen

Næringsarealdatabasen for Lillehammer-regionen er en digital oversikt over tilgjengelige næringsarealer i regionen. Oversikten har til hensikt å bringe tilbydere og leietakere/kjøpere sammen for å styrke regionens næringsutvikling.